7 oktober, 2015

Föreläsning på Drivhuset

Nu är det inte långt kvar innan firman ska registreras och det är dags att köra igång på allvar. Det har varit en förhållandevis snabb process. Men för att vara mig har det gått väldans långsamt. Det har också gjort att jag legat på gränsen av min förmåga under en ganska lång tid nu. Att skriva på bloggen har därför fått prioriteras bort.

I går höll jag den andra provföreläsningen. Denna gång på drivhuset i Göteborg för blivande företagare. Jag fick jättebra feedback från lyssnarna. Både positiv och förslag på vad som kan bli bättre. Nu ska jag tänka till och göra några anpassningar innan nästa veckas föreläsning.

Det som får både ris och ros är min öppenhet. De flesta tycker att det är bra. Men någon tyckte att jag är för privat och någon annan att det var för ångestladdat och hon hade velat gå ut. Jag tar med mig att jag måste varna om det. Men hur får man folk att gå ut utan att det väcker för stor uppmärksamhet? Var lägger jag en paus så att den som vill kan smita iväg?

Det jag också tar med mig är att jag nu ännu mer förstår vilket viktigt ämne det här är. Det känns verkligen som om jag kan göra nytta. Vilket stärker min känsla att det är det här jag ska göra.

ps…Bilden är tagen efter föreläsning, och bara på en del av gruppen. Det finns många som inte vill vara med på bild. Det var inte heller någon som satt och tittade i telefonen under föreläsningen :) …ds

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>